2014-ben hoztam meg azt a döntést, hogy a whiskyvel és szélesebb értelemben az italokkal szeretnék foglalkozni. Az azóta eltelt évek kizárólag erről szóltak, tele tanulással, küzdelmekkel és befektetésekkel.
Eleinte nem volt világos, pontosan milyen formában tevékenykedem majd a párlatok világában. Elmélyedtem az iparági hírekben, és egy kezdetleges blogot is indítottam, ami inkább a tanulási folyamatom része volt. Tizenöt évnyi, más szektorban szerzett tapasztalat után, 2018 szeptemberétől 2023 márciusáig Magyarország egyik vezető prémium italkereskedő és importőr cégénél dolgoztam. Itt mélyrehatóan megismerkedhettem az iparággal, és számtalan értékes kapcsolatot építettem. Nemcsak az e-commerce és a szektor sajátos marketingkörnyezetében találtam meg a helyem, hanem az italszakmához szorosabban kapcsolódó területeken is, mint az érzékszervi bírálat, a véleményalkotás és a rendezvényszervezés. Néhány év alatt ezres nagyságrendben kóstoltam italokat, köszönhetően mind a munkámnak, mind a hazai whisky szcénában való aktív részvételemnek.
Ezt a tudást és tapasztalatot tovább erősítette a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen (korábbi Szent István Egyetem) 2023-ban szerzett élelmiszermérnöki diplomám, sör- és szeszipari szakirányon.
Whiskykóstolók szervezése: Whiskykult.hu
Youtube csatornám kezdőknek: Whiskyről Egyszerűen